Přestěhovaly jsme se

Hafoj, vím, že už jsem se vám dlouho neozvala. Panička má poslední dobou moc práce a nechce mě pouštět k počítači. Jsem ráda, že vám můžu napsat aspoň teď. Povyprávím vám, jak jsem se celou dobu měla a hlavně se pochlubím s novým pelíškem! :)


Poslední článek vyšel v první polovině července. Vyprávěla jsem v něm o krásném horském víkendu. V sobotu jsme s paničkou byly na Prašivé, v neděli na Lysé. Od té doby se toho událo hodně!

Zůstanu třeba u těch hor. Když jsem psala o Lysé posledně, byl to teprve můj čtvrtý výstup. Teď už jich mám za sebou osm! Kromě toho jsem přešla spoustu dalších kopečků, byly jsme třeba na Ostrém, Travném, potřetí a počtvrté na Ondřejníku a dvakrát jsme se procházely někde u Starých Hamer. Potkaly jsme tam domeček pro lišky. Škoda, že ne pro Elišky, hned bych se nastěhovala. :-)


Jsem beskydská horská fena, panička to říká pořád. Každý týden jdeme na hory aspoň jednou. Baví mě to. Teď už se ale ochlazuje, prý nebudeme chodit tak často. Dokonce jsem slyšela, že v zimě panička skoro na hory nechce a když náhodou půjde, nechá mě doma, aby se mohla schovat do chaty. A taky abych se nebořila do sněhu. Pche. Jsem šeltie, přece něco vydržím! 

I když je fakt, že v posteli je taky dobře...



V půlce srpna jsme s paničkou jely do Prahy. Konečně jsem se zase podívala do kaváren a tak.
Později jsme byly na výletě v Olomouci. Panička se byla podívat, jak si zařídila byt její kamarádka. Já jsem kamarádce byt pořádně nachlupatila. Ještě o dva nebo tři týdny si stěžovala, že moje chlupy pořád zametá! 

Panička se asi u kamarádky inspirovala, jak se zařizuje byt, protože krátce po návštěvě jsme se stěhovaly do nového i my. Teď už jsme tady více než měsíc. Máme s paničkou obrovskou postel, na které se celé dny válím. Vůbec mě nezajímá, že mám na zemi kobereček, deky a polštáře. Náš velký pelech je ze všeho nejlepší! 



Včera jsem měla svátek, přišlo mi pár přáníček a panička mi od každého gratulanta musela dát piškotek. V tom byl den moc pěkný, jinak se ale nepovedl. Paničce nebylo dobře a moc si se mnou nehrála. Navíc celý den pršelo, takže jsme se ani pořádně neprošly. Kapky nemám ráda, brrr.


Slibuji, že se příště ozvu dříve! Prostě si ten počítač vybojuju!

Eliška 


Komentáře

  1. V té boudě pro lišku by ti to moc slušelo :)
    Postýlka je nejlepší. To tak mají i "naši" pejsci (strejdy a kamarádky) :). Je super, že ses v novém domově tak hezky zabydlela. Těším se tvůj další článek. Pozdravuj paničku :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Háravá fena z pohledu fenkařky

Panička mi začala čistit zuby